STOR JULTÄVLING!

Vinn en julklapp till dig själv!
I julklappen finns:
1 vackert armband med brickan "happiness"
1 glittrigt minilack från O.P.I
1 hårmousse från Cutrin
1 rött läppstift från kvalitétsmärket Ben Nye!

Hela 4 saker kan just DU vinna!


Tävlingsregler:

För att delta ska du kommentera vad du gillar bäst med julen och vad du vill se mer av i min blogg.
För extra lott: LÄNKA TILL TÄVLINGEN VIA DIN BLOGG. FACEBOOK OM DU INTE HAR BLOGG.
kom ihåg att skriva i kommentaren om du länkat till inlägget så jag vet om det.
Tävlingen avslutas den 19 december.

#1 - - Lilli:

Jag tycker mest om att få va med familjen i lugn å ro :) får se hu glad barnen blir av alla presenter.Skönhetstips vill ja läsa mera om :P

#2 - - Ida:

Det bästa med julen är att man får åka hem (i mitt fall från studieorten) och spendera en massa tid med de som betyder allra mest. Julen gör så att man orkar genom vintern :) Skönhetstips.

#3 - - therese:

Det bästa med den här julen är nog att sambon har lang loma :) Men annars är det nog att få vara samlad med hela familjen, äta god mat och se på kalle ankas jul, det blir man aldrig för gammal för! :) Jag vill nog också ha mer skönhetstips.

#4 - - marie:

ja tycker mest om att få va tsm me all, ja tkr om ti vaknas på mårnen koma ti köki å sij mamma som star o lagar mat, san att få fa ti gravgåln å tänd ett ljus åt pappa o sen hem å ita me familjen o kanske släktingar. He är he bästa me julen, jag bryr me int i na julklappan. he enda jag bryr me om är att få va me min familj, vilket ja aldär kmr att få. men ja känner att all äntå är meme. Ti som int finns på jorden är entå me oss fast vi int sijr döm. he är he bästa me julen! :) jag tycker om ti läsa om dömde produktre du testar ! :)

#5 - - Mamma:

Jag gillar mest att vara med familjen. Vi har en speciell jul den här åren, det är vår lilla Millas första jul (nu 6,5mån)Jag är en ny läsare men va jag har hunnit läsa så säger jag SKÖNHETSTIPS! Jag länkade på bloggen.

#6 - - Sara:

I'm in! :DDet bästa med julen är alla glada barn, julmusiken, maten och gemenskapen. Och så älskar jag att ge julklappar och göra folk glada :) Jag älskar allt som har med julen att göra!Jag sku gärna se lite outfitbilder i din blogg. O dina skönhbetstips e guldvärda, mera sånt! :)Jag har länkat på bloggen; http://saragunmarie.blogspot.com/2011/12/jag-tavlar.html

#7 - - Mia:

He bästa me juln er no tå man får spender e me familjen å fammo å faffa! :D tycke et juln er otroligt myysi å he besa er jo allt goo matn man får ita å all julklappa man får. julmusik bruk å spelas i vår stygo heila dan å så bruk vi sij en film ilag me heila familjen som vi typ alldri gör annos :)Jag tycker du sko kona legg opp mejr inlägg på sminktips eller olika sminkningar, he sko ja va intressera åv ti sij :)

#8 - - Pia:

Det bästa med julen är nog det när man träffas med familjen och äter god mat och hör på julmusik och heltenkelt bara myser ilag.Och sen är det också så roligt att se reaktionerna när alla öppnar sina julklappar, speciellt de mindre barnen. Fast vår Aron är ännu så liten att han inte kommer att förstå sig riktigt på det ännu, men roligt att fira första julen tillsammans med honom :)Det skulle förstås vara roligt att se mera skönhetstips här i bloggen, men skulle också vara roligt att se "dagens outfit" eller nåt sånt :)

#9 - - Emmi:

Bästa med julen är nog känslan. Och att se glädjen i allas ögon när man byter julklappar, även om inte julklappar är allt men ändå. Tycker julen förmedlar så mycket glädje o lycka! Gärna mera av dina smycken, dom är jätte fina!Har även länkat till din blogg om tävlingen så snälla välj en som verkligen behöver det ;)

#10 - - Sabina M:

Det bästa med julen är gemenskapen, att familjen och släkten är samlad. Samt att få se glädjen i min sons ögon när han får sina julklappar. :) För mig betyder julen extra mycket eftersom det är då jag träffar mina föräldrar. Det blir bara 1-2 gånger per år(julen är en av dem) som jag träffar dem. Jag bor i Sverige och de i Finland.Jag vill se mer outfitbilder och skönhets tips! :)

#11 - - Mimmi:

Ännu för några år sen tyckte jag att det bästa med julen var julklapparna... Nuförtiden tycker jag att det bästa är när man får vara med nära och kära, man får sitta med mysbelysningen på, äta god mat i gott sällskap... Och när man har lyckats hitta en julklapp som mottagaren verkligen uppskattar, då är julen riktigt på topp för min del :)Tycker det finns ganska mycket av varje i din blogg.. men fler tävlingar om dina otroligt fina smycken kanske!?Länkar till tävlingen på min blogg också!

#12 - - Erica:

Jag tycker det bästa med julen är då alla samlas och njuter av att vara tillsammas och umgås. Efter att mamma dog så uppskattar jag julen mera och på ett annat sätt än förr, man ska ta till vara all ledig tid med alla nära och kära runt omkring och därför tycker jag om julen då man oftast är ledig och alla kommer hem från sina studieorter med mera. :) Jag vill gärna läsa mer om skönhetstips, produkter du rekommenderar och tips för hemmabruk :)

#13 - - Sandra:

Julen är så mysig, man har en massa pynt och ljus. Samlas med familjen och äter god mat och har det trevligt, och alla är glada och nöjda :) gillar att du testar produkterna och att man får läsa vad du tycker om dem;)

#14 - - Emelie:

Jag älskar Julen för den är så himla mysig :) Jag älskar när man på julafton samlas och äter god mat och bara myser. Hela stämningen runt julen är glad och mysig. Jag skulle vilja se ännu fler bilder på dig, outfits osv. :D

#15 - - manda:

Här har jag länkat till dig och din tävling; http://mandasvardag.blogg.se/2011/december/jag-tavlar.html Det bästa med julen är all kärlek och omtanke. Tkr du skulle kunna visa mer outfitbilder och ge mer smink och hudtips :) Annars är den riktigt bra som den är! Kram!

#16 - - Rebecca:

Jag gillar bäst då familj och släktingar samlas och äter god julmat, har jultomte på plats och å öppna och ge bort paket! att få klä upp sej lite och få känna värme av gemenskap av nära och kära! ;D Länkar till din tävling här: http://r-ljung.blogspot.com/2011/12/ny-tavling.html

#17 - - Jenna:

Det bästa med julen är nog att få se barnen så LYCKLIGA ! :)

Vill se mer om ditt privatliv, dina kläder, din familj och ditt jobb.. Mera bilder!

här är länken till din tävling http://denstorabockenbruse.blogspot.com/2011/12/tavla.htmlHa en trevlig dag!

#18 - - Jessika:

Känslan av att vänta på något gott, som julmat, julklappar, att ge och få, att ha familjen och de man älskar nära sig. + att alla är glada och det känns som om alla problem är långt borta!Kläder kanske! =)

#19 - - Jessika:

Lag också upp ett inlägg på min blogg om din tävling! =)http://jekkz.blogspot.com/2011/12/tavling_15.html

#20 - - Sofia:

Bästa med julen i år är att mina 2 småsyskon från Stockholm kommer hem <3 Varje år är det bästa att umgås med nära o kära.

Vill ha mera make-up tips!

#21 - - Hanna:

Det bästa med julen är att få vara med alla nära och kära även om det innebär stress att åka till tre familjer på en dag, äta massor med gott och skratta med familjen. Nuförtiden är julafton extra speciell när vi har Barn! :)Kanske fler skönhetstips? :)

#22 - - Nina.L:

Bästa med Julen är ju förstås att alla samlas, är man minstingen i familjen och har bott med mamma och pappa ensam ett bra tag, varav de 3 andra syskonen bor borta är det underbart att få hem dem till julafton. Så kommer det dock inte bli i år, föräldrar på jobb, syskonen borta osv.. Men julkänslan finns alltid där trots att alla inte är samlade. Man kan bara liksom inte ungå den. Ljus, granen, tomtenissarna som sitter vid fönsterbrädet tillsammans med ljustaken. Allt gott åt julen! : )

#23 - - Nina.L:

Jag vill ha mer skönhetstips i din blogg, och fler videoinlägg sku vara roligt! (och jag länkade tävlingen till min fb) - nina.l igen : )