Kvällsgröt + sömn = sant

I snart en månads tid har Mollie sovit ganska dåligt på natten. 
Vaknat med 2, högst 3 timmars mellanrum och varit hungrig. Hon gråter aldrig, men börjar vrida på sig tills man vaknar och ger henne mat. 
Senaste veckorna så har det kunnat gå max 2 timmar mellan varje matning, och hjälp vad det gör en trött. Att aldrig riktigt hamna i djup sömn utan vakna typ mitt i den varje gång. 
 
Så i förrgår köpte jag gröt till henne. Hon blir som sagt snart 4 månader, och gröten är från 4 månaders ålder. 
Vi ger henne också potatis/morotspure eller grönsakspure och det har hittills funkat bra och varit mättande.
 
Igårkväll innan det var dags att gå och lägga sig så fick hon kvällsgröt.
4 timmar sov hon på raken, sedan 5 timmar! Helt underbart att få lite ordentlig sömn.
Så hädanefter blir det kvällsgröt för hennes del. Hennes mage verkar inte ha problem att smälta den heller eftersom hon varken har magont eller lös/hård mage. Det är som förut, bara att hon hålls mätt längre under natten :) Såklart består ju största delen av hennes mat av Nan pro 1, men lite pure och gröt har vi börjat ge.
 
 
 
#1 - - Anonym:

vad kul att du bloggar lite och skriver om vad som händer i lugnet :) jag blir alltid så glad när jag tänker på er, hoppas vi ses snart.

MVH.
Hampus Rydow

Svar: Kul att du läser hampus! Drömde faktiskt om dig inatt, saknar dig/er väldigt mycket. Såg nån video igår på när du försökte lära mig spela gitarr nere i Karlskrona, haha. Hoppas ni en dag har möjlighet att komma hit och hälsa på oss för som sagt: JAG SAKNAR ER! <3 Ha det bäst fina lillebror.
Kram!
angelica