Kändis på Vasajodeln

En vän till mig skickade precis detta åt mig. 
 
Alltså, har du, anonyma lilla varelse ingenting bättre för dig än att diskutera mina åsikter en onsdagkväll? 
 
Där ser man trasiga telefonen också. Rent ut sagt skit skvaller, man kan riktigt höra den smutsiga tjejdiskussionen. 
 
Varför ska man ALLTID koppla ihop någon slags form av nakenhet med dålig självkänsla? Så fruktansvärt dålig förklaring måste jag säga. Och denna börjar vara så uttjatad. Detta har ingenting med den att göra som jag också skrev men som du tydligen missade trots att man skulle läsa HELA inlägget och ALLA kommentarer. Det är ungefär lika sant som att DU har dålig självkänsla som måste diskutera mina åsikter och tycka som du gör. 
 
Läs inlägget, kommentera om du så vill men snälla lilla gumman. Lär dig läsa ordentligt istället för mellan raderna. Och kanske skaffa dig en annan kvällshobby..? 
 
Nej, detta låter som riktigt dåligt skvaller. Men jag får väl ta det som en komplimang att det finns människor i Vasa som faktiskt inte har mera att göra i sitt liv än att döma mina åsikter. 
 
Själv ska jag krypa ner i sängen igen till vår underbara Mollie som om 5 dagar blir 5 månader. 
Sitt ni och diskutera på Jodel kära anonyma fegisar.
 
 
 
#1 - - Ingrid:

Har läst ditt inlägg om stripporna och fick känslorna av att du dömde ut alla precis som jodelkommentarerna skrivit. Men efter att ha läst kommentarerna och förstod jag lite mera vad du egentligen menade.

Jag tycker nog det är väldigt dumt att skriva om dig på jodel, men jag tycker inte att du är så mycket bättre nu då du använder härskarteknik som "lilla gumman" och försöker trycka ner personen ifråga. Ja, visst hen var anonym, men jodel är ju anonymt och jag ser helt ärligt inte det stora problemet, annat än att de eventuellt missförstod dig? Det är ju trots allt ett ämne som skapar diskussioner och du skrev det offentligt.

Svar: Nå, det där är hur man ser på saken. Härskarteknik vet jag väl inte om jag använder mig av då jag använder lilla gumman? Däremot kanske jag är lite fräck precis som jag tyckte att de var på jodel så jag anser inte att jag skrev jättefult gällande det. Jag måste väl få försvara mig ändå, och jag är verkligen inte den som tar skit så ifall man väljer att prata sådär så får man räkna med samma medicin tillbaka.
Visst får man diskutera, men man ska isåfll se till att faktiskt läsa igenom ordentligt innan man börjar istället för att dra egna slutsatser.
angelica

#2 - - J:

Att man inte har mera att göra om kvällarna. Bra att du står på dig.