Loppisfynd - Lycka!

 
Om man kan köpa lycka för dagen så har jag nog gjort det idag! 
Efter jobb åkte jag till loppis för att avsluta mitt bord. Tog ett varv som vanligt och plötsligt dyker dessa produkter upp på ett bord jag inte sett innan. 
 
 
 
 
Fatta, Ole Henriksen produkter.
För er som någon gång köpt eller använt så vet ni hur dyra de är, och hur bra de är! 

Hade jag varit rik så hade jag alltid använt Ole Henriksen, men nu är ju inte fallet så. 
Det var lite som att jag hörde änglasång och såg ett vackert ljus runt produkterna, haha. 
 
Skulle förpackningarna inte varit öppnade hade jag trott att de var helt nya.
Antagligen någon som provat dem 1-2 gånger och sedan inte gillat dem eller bara inte använt.
Eller så är de från Optima, tycker jag känner igen prislapparna.
 

 
 

Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser

Aloe Vera Deep Cleanser är en härligt uppfriskande, fantastiskt löddrig och lugnande tvättgel. Det är en verksam gel som gör nytta på fet, oren/problemhud. Laddad med Aloe Vera, Kamomill och vitaminer. 

Nypris: 64€ 

Loppis: 5 €

 


 

 

 

Ole Henriksen, Walnut Complexion Scrub

Walnut Complexion Scrub är en upplivande ansiktsscrub som innehåller ett finmalet valnötspulver som glider lätt över huden för att väcka den underbara lyster som finns därunder. Innehåller Ginseng som arbeter ner på djupet i porerna. Tillsätter du vatten bildas ett lödder som stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess.

Nypris: 47 € 

Loppis: 5 €

 


 

 

Ole Henriksen - blue/black berry enzyme mask 

 
Underbar mask som återfuktar, vårdar och reparerar din hud. Passande för alla hudtyper. Perfekt för torr och känslig hy. Innehållet av Papaya enzym avlägsnar döda hudceller och återupplivar din hud. Panthenol (vitamin B5) återfuktar och ger näring din hud. Lavendel extrakt minskar inflammation medan den reparerar och förnyar din hud. Dessutom ökar blåa och svarta bär extrakt cellförnyelsen medan den jämnar ut och förfinar hudens struktur. 

Nypris: 64€ 

Loppis: 5 €

 

 

Ole Henriksen African Red Tea Sugar Glow Face Scrub 

Ole Henriksen African Red Tea Sugar Glow Face Scrub är en djuprengörande ansiktsscrub med organiskt råsocker som jämnar ut, avlägsnar orenheter och ger huden en slätare struktur. Baserad på helt naturliga ingredienser och antioxidanter.

Den innehåller afrikanskt rött te, en kraftfull antioxidant som stärker hudens immunskydd, fördröjer hudens åldrandeprocess och lugnar huden. Organiskt råsocker exfolierar varsamt huden och ger fukt. Honung är en naturlig fuktighetsbevarare. Granatäpplekärnor exfolierar huden. Pumpaextrakt ger lyster. Nypon har ett högt innehåll av Vitamin A och C, och har en lugnande effekt på huden. Tangerin, grapefrukt och apelsin är sammandragande, antiseptiskt, aromatiskt och renande.

Nypris: 64€ 

Loppis: 5 €


 
 
 

Ole Henriksen Blemish Attack Daily Defence Gel

 
Ole Henriksens Blemish Attack Daily Defence Gel är en anti-inflammatorisk gel med salicylsyra och zink. Gelen stabiliserar huden, balanserar talgproduktionen och motverker orenheter. Porernas storlek minimeras och hudstrukturen förbättras. Blemish Attack Daily Defence Gel innehåller även botaniska extrakt som ger näring och återfuktar huden.
 

Nypris: 80 € 

Loppis: 5 € 

Nypris sammanlagt : 319 € 

Loppis sammanlagt : 25 €