Onsdag

 
Alltså denna förkylning, alla verkar vara sjuka just nu. Det märks att hösten är här.
Jag hade angina för ca en månad sedan och inatt har jag knappt kunna sova pga att jag haft så otroligt ont i halsen. Brukar inte vara sjuk såhär mycket och jag hatar att behöva sjukskriva mig men jag måste verkligen bli frisk tills lördag då vi ska iväg till Helsingfors, för det är något jag absolut inte vill missa.
Tog 3 burana på en gång för jag kunde verkligen inte sova. Klockan 04.30 somnade jag och på morgonen konstaterade jag att det blir att vara hemma, så nu fick jag sjukledigt i tre dagar. Får se dock om jag orkar mig iväg på jobb imorgon, det är trots allt bara 3 timmar.
 
 
Igår började jag spela The vanishing of Ethan Carter, verkar helt ok. Väldigt vacker miljö och det är verkligen mycket tänkande bakom alla mordgåtor, som hittills nästan har varit lite för svåra för att vara så tidigt i spelet kan jag tycka. Eller så är jag bara världens sämsta detektiv kanske ;) 
Ska ge det en ny chans senare ikväll, tror jag ska börja spela Far cry 3 igen.
På tal om det så kommer ju snart 4:an ut, jippii! Bara ca en månad kvar.
 
 
 
 
Haha, btw så första gången jag skrattade högt åt Paradise hotel var igår.
Stackars jocke alltså :'D Ni som inte sett gårdagens avsnitt kan stoppa här ;)
 
 
"Det är större chans att en val får ben, går upp och lägger sig vid poolen, och att en av paradise tjejerna kommer in och råkar snubbla över denhär valen så att valens penis glider in, i denhär damen.
Den chansen är större än att jag får ligga i Paradise hotel." 
 
En kommentar publicerat i
Taggar: paradise hotel, paradisejocke
#1 - - Ellen:

Alltså tycker så otroligt synd om honom, nästan alla brudar typ mobbar ju honom :((( men han verkar ju ta det me en klackspark! Visst va de wtf-moment då handär i baren e ny deltagare, ja fatta ingentiiiiiiing?!? Ps. Paradise hotel e mitt liv <3

Svar: Jå jag gör de jag o faktiskt, samtidigt som jag nog förstår jasse o ylva ( jäkla fjortisar btw ) men han försöker ju såå för att di ska tyck om honom, stackarn. :( Jaa de va nog, men jag hadd faktiskt mina aningar sen fleera avsnitt tillbaks, tyckt han blev filma så myki noggrannare än alla andra :D haha paradise hotel e också mitt liv, ska vi join nästa år ;) <3
angelica