Examensfest

Har idag varit och firat finaste,finaste Julia som blev färdig närvårdare ♥
Grattis gumman!
 
 

personlighetstest

 
 
Sån är jag, iallafall enligt testet. Och jag tror det stämmer ganska bra in på mig :)
haha skulle tydligen ha "karriär"som hemmafru också. (Y)
 
HÄR kan du testa hur du är! 

Del 2 - Svar på frågestunden!

 
 
 
1. Är det verkligen roligare som blondin? :)
 
Hah jaa.. bra fråga! Har aldrig varit annat än blondin så jag vet inte. Men skulle jag inte trivas som blondin skulle jag ju inte ha varit blond i 22 år ;) Meen... Jag tror att livet blir så roligt man väljer att göra det, det är inte hårfärgen som avgör :) 
 

2. Vad dina eventuella barn ska heta?
 
Mina eventuella barn ska ha ovanliga namn, helst vara ensam om namnet. Jag vill inte ha ett vanligt namn nej, mina barn ska ha så unika namn som går eftersom mina barn kommer vara underbara och unika. Själv skulle jag gärna ha haft namnet Sol-Angelica som mamma tänkte döpa mig till eftersom jag tycker det är unikt, positivt och vackert på sitt sätt. 
 

3. Varför började du blogga? :)
 

Jag har alltid älskat att skriva! När andra i skolan suckade över uppsatser så skrattade jag inombords eftersom jag tyckte om att skriva uppsatser. Jag har många gånger funderat över att skriva en bok, men jag vet inte vad boken skulle handla om. Det är väl en önskan jag hoppas uppfylla någon gång i livet. Jag njuter oftast när jag får skriva blogg, ibland känner jag mig omotiverad och då blir det pauser. Jag skriver inte när jag känner mig omotiverad, eftersom att blogga är ingenting jag gör för att jag måste, utan för att jag vill. 
 

4. vilken är din favorit serie och varför?
 

Svår fråga! American horror story är just sådan skräck jag gillar så det är en favorit. Men jag älskar How I met your mother också. Världens härligaste och roligaste serie/människor.
 

5. Vad gjorde du i Umeå för nån vecka sen, vad var det du intervjuades för?
 

Jag intervjuades för TV4:s program Farmen! Haha.
 

6. Vad är det för sommarjobb?
 
Jag kommer jobba på en barnskyddenhet som inhoppare. Alltså precis det jobb jag hoppas jobba med i framtiden så jag är happyhappy! :)
 
 
Visa fler inlägg